Ställplatser

Välkommen till getterön Marinas ställplats med utsikt över vattnet och varbergs fästning

  • Endast husbilar
  • Alla platser har tillgång till vatten och el samt nattbelysning
  • Fritt trådlöst Wi-Fi
  • Platserna går ej att förboka

Ställplatsen ligger i direkt närhet till småbåtshamnen. En fri yta finns intill vattenbrynet som kan nyttjas för aktiviteter, grillning, lekar mm. Stadens front mot havet och Varbergs Fästning speglar sig i vattenytan.

Intill ställplatsen finns fina badplatser med klippor och sand. 1 500 m till västkustens förnämsta fågelreservat. Från Getterön Marina tar du sommartid enkelt någon av Getteröbåtarnas turer in till Varbergs hamn och slipper flytta husbilen för din dagsutflykt. Du stiger av båten i direkt anslutning till centrum och Varbergs vackra kallbadhus nedanför fästningen. Här finns havsfisketurer, torg- och cityhandel, kultur och nöjen, samt rikligt med restaurangen och caféer.

Tryggt och smidigt att bo hos oss

All tänkbar service
Vid ställplatsen finns ett servicehus med flera duschar, toaletter, kök, tvättmöjligheter och klubbrum. I anslutning till servicehuset finns också en lättåtkomlig tömningsplats för husbilens spillvattentank och givetvis finns avfallshantering med tydlig miljöprofil.

Uppställningsplatsen är inhägnad och har en elektriskt manöverbar grind. Kod för passage får ni när avgiften betalas.

Hamnområdet och ställplatsen är bevakad nattetid av hamnens medlemmar, vilka patrullerar flera gånger varje natt. Dessa båda områden bevakas även av professionell bevakningsfirma.

Ställplatsen har en hög standard och servicenivå med kök, gratis duschar, fina toaletter, bastu mm. Gemensam grill finns på hamnplan och den utmärkta restaurang Hattaviken finns i marinans servicebyggnad. Gettrön Marina är certifierad med Blå Flagg.

Biljett till ställplatsbiljett

När du har betalat avgiften framgår koder till el, toaletter, trådlöst nät och grindpassage. I avgiften ingår vatten, toaletter, duschar, tillgång till gäststuga med komplett kök m.m.

Avgiften gäller från 12:00 och 24 timmar framåt.

Ställplatsavgifter 2024

  • Högsäsong (1 juni-31 augusti): 250 kr/dygn + el 50 kr/dygn
  • Övrig tid: 210 kr/dygn + el 50 kr/dygn

Här betalar du din gästavgift: Logga in på https://www.tallyweb.dk/getteronmarina
eller skanna QR-koden som sitter på el-stolpen och följ instruktioner

Åter en utmärkelse för marinans ställplats

“Approved by Boihusbil” gör en bedömning av allt det andra som är så viktigt på en boplats. Detta görs helt ideellt för att underlätta för husbilsresenärer och för att hjälpa boplatser att bli bättre för husbilar.
Läs mer om: Bo i husbil
Läs mer om bedömningen av: Getterön Marinas ställplats