Gäst hos oss

LÅNA OCH PROVKÖR BIL GRATIS TACK VARE DOCKSPOTS SAMARBETE MED RENAULT

Under juli du som gäst på Getterön Marina möjlighet att låna en Renault Zoe elbil utan kostnad. Du får disponera bilen under max två timmar.
Lämpligt om du vill göra ett besök i Varbergs centrum med massor av caféer, restauranger och butiker eller kanske ett besök på Varbergs Fästning.

BOKA DIN PLATS MED UTSIKT ÖVER VARBERGS FÄSTNING och du vet var du hamnar i hamnen. Bekvämt och enkelt. Du bokar din plats här.

På Gettrön Marina har du nära till restauranger, en vacker natur och salta bad. Vill du ta ett dopp i havet badar man både från klippor och sandstränder.
Livsmedelsbutik finns på promenadavstånd och det är cirka 3 km till Naturum med en fantastisk utsikt över fågelreservatet.

Till Getterön Marina välkomnar vi gäster året om. Sommartid fylls bryggorna av segelbåtar och motorbåtar i varierande storlek och karaktär och utgör då ett skönt blickfång.

Sedan 2014 har vi också möjlighet att välkomna husbilsentusiaster året om. Redan första året visade det sig vara mycket uppskattat och därför har vi satsat ännu mer på ställplatser och fin service.

Vi önskar er varmt välkomna hit oavsett ni kommer för egen köl eller på egna hjul!